Vítejte v Seasons - nádherné restauraci v srdci Prahy, kde oslavujeme radost z dobrého jídla a krásu darů přírody. Náš neustále se měnící jídelní lístek je odrazem ročních období, díky čemuž si můžete vychutnat ty nejčerstvější a nejchutnější pokrmy po celý rok.
Nabízíme luxusní, cenově dostupný kulinářský zážitek bez přetvářky, s nádechem elegance. Jde především o to vychutnat si skvělé jídlo a užít si čas s přáteli a rodinou.
Každý pátek vás zveme na výběr čerstvých ryb a mořských plodů v naší restauraci. Naši šéfkuchaři pro vás připraví ty nejčerstvější poklady moře, které potěší vaše chuťové buňky.
Nebo si zpříjemněte víkend naším bohatým sobotním brunchem! Za pouhých 990 Kč si můžete vychutnat neomezenou konzumaci prosecca, vejce Benedikt, krájené maso a ryby, sushi, bohatý výběr dezertů a mnoho dalšího. O dobrou atmosféru se postará živá hudba. Děti do 12 let mají slevu 50 %.
Kulinářská cesta šéfkuchaře Pavla začala při studiu hotelového managementu, kde při práci kuchaře objevil svou vášeň pro vaření. Jeho kariéra dosáhla zlomu, když se připojil k týmu slavného šéfkuchaře Paula Merretta v Londýně a později své dovednosti zdokonalil v Edinburghu, kde spolupracoval s Albertem Rouxem a dostal se do finále pekařské soutěže The Best Britain's Bakery. Pavel nadále rozvíjel své dovednosti a získával zkušenosti v různých restauracích a hotelech až do svého posledního dobrodružství v Hilton Prague. Pavel má podporu oddaného týmu pěti velmi talentovaných kuchařů a v neposlední řadě šéfkuchaře hotelu Hilton Prague Franca Luise.