zimní MENU

PŘEDKRMY A POLÉVKA
PŘEDKRMY
A POLÉVKA

SALÁT ZE SUŠENÝCH FÍKŮ (V)

Piemontské lískové ořechy | gorgonzola |
čekanka | malinový dresink
440 Kč

UZENÝ LOSOS MARINOVANÝ
V DRAMBUIE

Řepa | lardo di Colonnata | bliny
440 Kč

POLÉVKA Z JERUZALÉMSKÉHO ARTYČOKU(V)

Lanýžové krutony
390 Kč

PEČENÉ MUŠLE SV: JAKUBA

Omáčka ze zauzených mušlí
490 Kč

HOVĚZÍ TATARÁK
ZE STAŘENÉHO MASA

Lanýžová majonéza | kantabrijské
ančovičky | grilovaný kváskový chléb
490 Kč
SPECIALITY
ŠEFKUCHAŘE
SPECIALITY ŠEFKUCHAŘE

STEAK Z VYSOKÉHO ROŠTĚNCE
1 000 g PRO DVĚ OSOBY

Příprava 40 minut
Hranolky s lanýžovou příchutí |
výběr ze tří omáček |
mangold a pečená mrkev
2890 Kč

400 G TELECÍ ŘÍZEK
PRO DVĚ OSOBY

Houbová omáčka | rukolový salát
1090 Kč
Z GRILU
Z GRILU

VYSOKÝ ROŠTĚNEC s kostí
450 g

CZK 1290

HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
200 g

840 Kč

NÍZKÝ ROŠTĚNEC S KOSTÍ
350 g

990 Kč

VEPŘOVÁ KOTLETA
ZE STAŘENÉHO MASA
S KOSTÍ 300 g

690 Kč
HLAVNÍ CHODY
HLAVNÍ CHODY

BRAMBOROVÉ NOKY
S PARMAZÁNEM (V)

Ančovičky | lanýže
390 Kč

PLATÝZ

Barevná mrkev | škeble |
savojské zelí | omáčka ze cideru
790 Kč

MOŘSKÝ JAZYK

Oříškové máslo | citrón | krevety
890 Kč

KUKUŘIČNÉ KUŘECÍ PRSO

Čočka beluga | pancetta | kuřecí beurre
blanc | karamelizovaná šalotka
490 Kč

PEČENÉ JEHNĚČÍ KOLÍNKO

Kořeněný bulgur | konfitovaný citron |
rozinky | řepa pečená v soli | jehněčí jus
790 Kč

POMALU PEČENÁ HOVĚZÍ ŽEBRA

Bramborovo kroupová kaše |
omáčka s morkem
890 Kč

PŘÍLOHY

Lanýžové hranolky
Brambory na másle
v lehké houbové pěně
Mangold a pečená mrkev
Míchaný salát
Cena za přílohu 110 Kč

OMÁČKY

Omáčka z červeného vína
Béarnaise omáčka
Pepřová whisky omáčka
Máslo Café de Paris
Cena za omáčku 80 Kč
DEZERTY
DEZERTY

MALINOVÉ SUFLÉ (V)

Maliny | malinová omáčka
260 Kč

PISTÁCIOVÁ ZMRZLINA (V)

Olivový olej Fructus | kandované černé olivy
260 Kč

TEPLÝ ČOKOLÁDOV Ý DORTÍK SE ŠVESTKAMI (V)

Švestkový prach
260 Kč

JABLEČNÝ KOLÁČ ( (V)

Vanilková zmrzlina | slaná karamelová omáčka
260 Kč

SÝR GORGONZOLA (V)

Lanýžový med | oplatky z čokoládového chleba
260 Kč

PORTSKÉ VÍNO
PORTSKÉ VÍNO

GRAHAM‘S 6 GRAPES
RESERVE RUBY (4 cl)

Plná chuť černého hroznu s voňavým
aroma ostružin
170 Kč

GRAHAM‘S PORTO 10YO (4 cl)

Komplexní ořechové aroma
s tóny medu a fíků
220 Kč
DEZERTNÍ VÍNO
DEZERTNÍ VÍNO

ORANGE GOLD GÉRARD BERTRAND

(Francie, Vin de France)
Vůně je komplexní, voňavá a velmi svěží,
plná broskví, meruněk a mirabelky
  • 5 cl 90
75 cl 1100

SAUTERNES, LIONS DE SUDUIRAUT

(Francie, Bordeaux)
Jemný buket koření, máty peprné a čerstvého ananasu
  • 5 cl 210
75 cl 3080

TRAMÍN ČERVENÝ ZNOVÍN

(Česko, Znojemsko)
Atraktivní tóny květin, sušeného ovoce a vánočního koření
  • 5 cl 120
50 cl 1100

TOKAJI LATE HARVEST, OREMUS

(Maďarsko, Tokaji)
Ovocný, pikantní grapefruit, pomerančová marmeláda,
zázvorový kořen a pikantní dub
  • 5 cl 310
50 cl 2900

DEGUSTAČNÍ MENU

Speciálně sestavené šéfkuchařem Pavlem Brožem
Umění objevování chutí a elegance

UZENÝ LOSOS MARINOVANÝ V DRAMBUIE
Řepa | lardo di Colonnata | bliny

BRAMBOROVÉ NOKY S PARMAZÁNEM (V)
Ančovičky | lanýže

PLATÝZ
Barevná mrkev | škeble | savojské zelí | omáčka ze cideru

POMALU PEČENÁ HOVĚZÍ ŽEBRA
Bramborovo kroupová kaše |
omáčka s morkem

JABLEČNÝ KOLÁČ (V)
Vanilková zmrzlina | slaná karamelová omáčka


Degustační menu možné pouze pro celý stůl
1 800 Kč na osobu

Vylepšete svůj zážitek vinným párováním za 800 Kč.

Tab Content

This is a basic text element.

Tab Content

This is a basic text element.

Tab Content

This is a basic text element.
Všechny ceny jsou uvedeny v českých korunách a zahrnují DPH. Máte-li dietní požadavky či alergie, obsluha restaurace Vám ráda podá informace o použitých surovinách.
V = vegetariánský, VF = veganský
V = vegetariánský

VF = veganský

VÍTEJTE NA STRÁNKÁCH SEASONS!

Ať už řídíš, nebo se vezeš, do Seasons se jezdí s radostí!

BOOKINg