DEGUSTAČNÍ MENU
Speciálně sestavené šéfkuchařem Pavlem Brožem
Umění objevování chutí a elegance
FILET Z TUŇÁKA
Rajče býčí srdce | mandle | kapary |
rajčatová voda
SICILSKÉ TORTELLI CAPONATA (VF)
Rajčatová salsa a pěna | sečuánský pepř
PARMICE NACHOVÁ
Omáčka ze zelených oliv | grilované sušené papriky
TELECÍ SVÍČKOVÁ POŠÍROVANÁ V MLÉCE
Pórek | kantabrijské ančovičky |
parmazánová pěna | máslové fazole
TŘEŠŇOVÉ SUFLÉ (V)
Sorbet z třešní marinovaných v portském víně
Degustační menu možné pouze pro celý stůl
1 900 Kč na osobu
Vylepšete svůj zážitek vinným párováním za 800 Kč.
Tab Content
This is a basic text element.
Tab Content
This is a basic text element.
Tab Content
This is a basic text element.