DEGUSTAČNÍ MENU
Speciálně sestavené šéfkuchařem Pavlem Brožem
Umění objevování chutí a elegance
UZENÝ LOSOS MARINOVANÝ V DRAMBUIE
Řepa | lardo di Colonnata | bliny
POŠÍROVANÉ ORGANICKÉ VEJCE (V)
Lesní houby | pěna z pečeného chleba
HALIBUT
Barevná mrkev | škeble | růžičková kapusta |
smetanová omáčka ze cideru
SRNČÍ HŘBET
Obiloviny | kořeněné pyré z červeného zelí |
ostružiny | srnčí jus s čokoládou
TARTE TATIN (V)
Vanilková zmrzlina | slaná karamelová omáčka
Degustační menu možné pouze pro celý stůl
1 800 Kč na osobu
Vylepšete svůj zážitek vinným párováním za 800 Kč.
Tab Content
This is a basic text element.
Tab Content
This is a basic text element.
Tab Content
This is a basic text element.